惡作劇碎屏3

惡作劇碎屏3

评分过少

评分过少

• (^_^)

I just want to say,the game is crazy!

• John clark

This thing doesn't seem to work.

• wantenman

I think so

I want to ask you some things

I am from China

I like football what do you think of Chinesefootball and your place's football?

I hope you question me,thank you

• John clark

I don't know much about our country's football game. You can search for it in Google. I am more interested in the game, there is not understand can discuss together.

• John clark

我對我國的足球比賽不太了解,有興趣愛好就谷歌搜索一下,我對遊戲會了解多數,如果有不明白可以一起交流。

• wantenman

Ok,thank you to question me.I often watch football game onwatch.I think English football is good.I hope you tell me something about. You probably don't have much play football.But it's nothing. My English is not very good.Thank you for answering me.I wish you good lucky.

My name:Tan Xiangbo

• John clark

Thank you. Good luck.

• 鑫啊鑫≯(๑° . °๑)≮

这是游戏?还有一进去就全一堆广告,害我点到了好多软件

• w朦胧w

第一次觉得tap不好,我以为里面全是好游戏。结果这个让我失望了😞

• 旧城

你这个说法就像去菜市场买草莓,小贩招呼你自己捡,你尽挑坏的,完了还把小贩暴打一顿,说想不到你草莓里竟然有坏的,我很失望(≖_≖ )

• cirno0v0

一脸蠢像 哈哈哈哈哈哈哈