勁舞團游戏截图
勁舞團

勁舞團

游戏介绍

上次更新于2017/05/17
简介史上最多女仔玩嘅「勁舞團」番嚟啦! 原裝正版嘅勁舞團,原汁原味嘅勁舞快感,仲記唔記得留低過唔少腳毛嘅籃球場、幽靈教室?同埋一聽到就手痕嘅Lovely、花火、鴨子哩D勁歌?仲有拍到就爛嘅Space Bar!就喺今日,一齊喺手機上搵番你同我嘅經典回憶啦! 遊戲簡介 正版勁舞團香港配音版唔做老翻、唔係山寨!攞正牌帶番最正宗嘅勁舞團俾你!仲有成班毛記偽員配晒廣東話同你同聲同氣! 完整說明 【原裝正版嘅勁舞感覺番晒嚟】 正版勁舞團香港配音版由官方正版授權,繼承電腦版嘅核心玩法、美術風格、社群體驗,一機在手俾你搵番當初嘅感動。 【跟住個Beat跳番Part舞,天王天后由你做】 由專業音樂團隊重新打造最有Feel嘅歌曲節奏,俾你感受埋絕對精準嘅P點,仲喺SHOWTIME嘅同時展現最美麗動感嘅舞姿,保證你每一下動作、每一下按鍵都係高潮! 【MK定潮人?自己造型自己揀!】 純情小鮮肉、仙氣女神?勁舞團帶俾你過百時裝,人物造型俾你砌到啱心水為止,更有獨創服飾DIY玩法,俾你輕鬆打造美麗舞器。 【最強社交功能一秒擺脫單身!】 正所謂近水樓台先得月,想識朋友唔駛向左走向右走,遊戲內設超強大GPS定位功能,邊到有型男索女喺附近,一CHECK就知! 【潮人必玩各地經典、 流行金曲】 Lovely、花火、鴨子、戰鬥等經典歌曲番晒嚟,仲有上百首時下流行嘅中文、日韓、歐美歌曲、TOP金曲完整呈現,俾你玩到盡、跳到盡! 【挑戰偶像之路,人人都係Super Star】 唔駛再發明星夢,遊戲內特設明星培育計劃,一條龍為你提供專業星途輔導,通過各種BOSS挑戰,變身男神女神話咁易!